Nem minden napelemes cég egyforma. Mi részt vállalunk az egész kivitelezési folyamatban
Felmérés
Engedélyeztetés
Rendszer felszerelése és üzembe helyezése
https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_17-1.jpg

Napelemek

A napelemes rendszer kiválasztását az áramfogyasztás és a helyszín lehetőségei határozzák meg.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_177.jpg

Napkollektorok

A napkollektor a napenergia felhasználásával közvetlenül állít elő fűtésre, vízmelegítésre hőenergiát

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_188.jpg

Szélturbinák

A szél energiáját egy lapátszerkezet segítségével forgó mozgássá alakító szerkezet.

Bemutatkozás

Cégünk Székelyudvarhelyen található és napkollektoros, napelemes rendszerek forgalmazásával, telepítésével foglalkozik. És bár Székelyudvarhelyen van székhelyünk Székelyföld, Erdély vagy Románia bármely pontjáról kapcsolatba léphetnek velünk, a szerelést bárhol elvégezzük.

Napjaink legjobb befektetésének bizonyul a napenergia hasznosítás. Akár napkollektoros meleg víz készítésről, akár napelemes villamos energiatermelésről legyen szó, a belátható megtérülési idő és az energia díj megtakarítás mellett, az egyre emelkedő energiaárakkal szemben is biztosítékot jelent.

Hivatásunk
Nem minden napelemes cég egyforma. Mi részt vállalunk az egész kivitelezési folyamatban: felmérés, engedélyeztetés, rendszer felszerelése és a rendszer üzembe helyezése. A Hungary Solar jelen van a munka elejétől a végéig.

Üzletfilozófiánk, hogy a helyi viszonyok között megértsük ügyfeleink igényeit és azokat a termékeket, rendszereket ajánljuk, amire valóban szükségük van, hogy közösen a legjobb megoldásokat hozhassuk létre.

Cégünknek Európa új határai és a globális piac miatti követelményekkel is szembe kell néznie, hogy szem előtt tartsuk a lépésről lépésre történő, területekhez igazodó fejlesztést, elkötelezve magunk új termékek, technológiák és szolgáltatások fejlesztésére. Árukészletünket illetve szolgáltatási területeinket ezek alapján bővítjük a vevői elvárásoknak megfelelően. Doppingként hat ránk az újabb kihívásoknak történő megfelelési vágy. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki ügyfeleink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőséget, ezáltal versenyelőnyökhöz jutatva ügyfeleinket.

SZOLGÁLTATÁSAINKBÓL

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/our_services_icon_01.png

Napelem telepítés

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/our_services_icon_02.png

Inverter telepítés

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/our_services_icon_03.png

Napelem karbantartás

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/our_services_icon_04.png

Pályázatok előkészítése

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

Rozsdamentes és alumínium anyagokból előregyártott szerelési technológiánk minden tetőhöz korszerű megoldást kínál. A legkiválóbb, legjobb minőségű napelemek, inverterek segítségével állítjuk össze napelem rendszerét. Több éves szakmai tapasztalatunk megfelelő garanciát biztosít, hogy Ön a legkiválóbb, minőségi rendszert kaphassa meg.

ILLUSZTRÁCIÓHogyan működik a napelem ?

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_solar.png

MINŐSÉGA legkiválóbb, legjobb minőségű napelemek,
inverterek segítségével állítjuk össze napelem rendszerét.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar KFT

Előkészítjük az áramszolgáltató felé a betáplálási megállapodást és elkészítjük megrendelőinknek a pályázatokat.
Szakemberekkel, gyorsan és pontosan dolgozunk. Projektjeinkben mindennél fontosabbnak tartjuk a megegyezett határidőket. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésre. Ügyfélkörünk nagy része továbbajánlásból származik ami a munkánk színvonalát is tükrözi.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk akár Székelyudvarhelyről, akár az ország bármely pontjáról, eddig még mindenkivel meg tudtunk egyezni. 0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro