HomeInfrapanel

A 21-ik század fűtési technológiája

Az infrafűtés egyik nagy előnye a többi fűtéssel szemben, az egészségre gyakorolt jótékony hatása.

Gyógyító, megelőző hatásai:
javítja a szervezett vérkeringését, ezáltal erősödik az immunrendszer és az öngyógyítás is hatékonyabb lesz
működéséből kifolyólag, nem keringet port így az asztmások és allergiások is használhatják
jótékonyan hat a szellemi képességekre
megelőzi a szezonális depressziót (fényfűtésnél)
stressz és görcsoldó hatású

Asztmások és allergiások is használhatják, mert:
nem keringeti levegőt, így nem alakulhat ki hatására szálló por a lakásban
megfelelő levegő nedvesség tartalmat biztosít, az által, hogy nem szárítja ki a levegőt

Megszünteti a magas páratartalmat és így nem alakulhatnak ki penészgombák. Pozitívan hat az ízületi gyulladásokra, a szervezet vér- cukorszintjére, a vérnyomásra, veseműködési zavarokra.

Az infravörös sugárzás valójában egy elektromágneses sugárzás, melynek nagyobb hullámhossza van, mint a látható fénynek, de kisebb, mint a mikrohullámnak és a rádióhullámnak. Jelentése vörösen túli. A legnagyobb hullámhosszal rendelkező látható szín a vörös. Az infravörös sugárzást 780 nm és 1 mm között értjük. Ez sugárzás az emberi szem számára láthatatlan, de a bőrünk melegként érzékeli. Ez nevezzük hőérzetnek. Emiatt az infrapanelt sötétsugárzónak is szokták nevezni.

Az infrasugárzás felhasználási területei rendkívül széles skálát mutatnak. Felhasználják a gyógyászatban, haditechnikában, biztonságtechnikában, űrkutatásban stb. Mivel nem használ közvetítő közeget így 80%-ba az útjába eső tárgyakat és 20%-ban a levegőt melegíti fel. Ezért rendkívül jó hatásfokkal ”melegít”.

Ez a legjobb spórolási megoldás ha fűtésről van szó. Az infrapanel egy tábla alakú, kerámia szemcsékkel bevont felületű, hátoldalán hőtükrös szigeteléssel ellátott fűtőtest. A hagyományos fűtéssel szemben itt nem a levegő fűtése történik, hanem a terünkben lévő tárgyakat, élőlényeket, berendezéseket melegíti fel.

Emiatt érezhetünk magasabb, komfortosabb hőérzetet az általános fűtéshez képest 2-4 C-kal alacsonyabb hőmérsékleten. Így átlagosan 30-40%-os (őszi és tavaszi időszakban akár 60%-os) megtakarítás is elérhető a gázfűtésekkel és a hagyományos fűtésekkel szemben.

Infra fűtőpanel beépített termosztáttal
Az infra panelek mennyezeten, vagy oldalfalon való elhelyezése nem befolyásolja a lakótér berendezésének megtervezését.

A fűtőpanelek többfajta teljesítménnyel rendelkeznek, minden típusú és méretű helyiség fűtése kivitelezhető, megvalósítható. Az infrapaneleket felszerelhetik fára, lambériára, gipszkartonra! (pl: faházaknál, nyaralóknál.

MINŐSÉGA legkiválóbb, legjobb minőségű napelemek,
inverterek segítségével állítjuk össze napelem rendszerét.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar KFT

Előkészítjük az áramszolgáltató felé a betáplálási megállapodást és elkészítjük megrendelőinknek a pályázatokat.
Szakemberekkel, gyorsan és pontosan dolgozunk. Projektjeinkben mindennél fontosabbnak tartjuk a megegyezett határidőket. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésre. Ügyfélkörünk nagy része továbbajánlásból származik ami a munkánk színvonalát is tükrözi.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk akár Székelyudvarhelyről, akár az ország bármely pontjáról, eddig még mindenkivel meg tudtunk egyezni. 0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro