HomeÉletvédelmi dugaszok

Életet menthetnek

Mint a nevéből is értetődő, olyan dugaszokról van szó, melyek életet menthetnek. Használatukkal elkerülhető, hogy olyan áramütést szenvedjünk el, ami bármikor előfordulhat egy építkezésen, a lakásunkban vagy bárhol.

RCD01G Életvédelmi adaptor
Leírás: Az életvédelmi dugaszok különösen az ipari területeken, sörgyárak, víztöltődék, élelmiszergyárak, nyomdaipar, építkezéseken és sok más ipari gyáraknál ajánlott.
Megnevezése: Hordozható életvédelmi RCD adaptor (FI relé).
Típus szám: RCD01G – vízálló RCD adapter.
Működési elve: a szerkezet figyeli a fázis és a nulla vezetéken folyó áramerősséget és ha a kettő nem azonos – azaz valahová máshová folyik az áram – akkor azonnal lekapcsol.

A relé olyan gyors és érzékeny, hogy jó esetben az áramütött nem is érzi, hogy életveszélyben volt.
A FI relé nem váltja ki a kismegszakítót (biztosítékot), azaz nem véd a túlterhelés ellen! És persze a megfelelő elektromos szigetelést sem pótolja. Az RCD01G tipusú relé érzékenysége 30 mA, azaz ekkora áramszivárgás esetén old le. Az emberre kb. 70 mA áram már halálos, ezért ideális a 30 milliamperes. A 70 mA nem kőbevésett érték, ennél kevesebb is végzetes lehet, de ennél jóval nagyobbat is túléltek már. Azaz, az érzékenység kiválasztása nagyon fontos, lakásban a 30 mA-est, egyedi helyeken pl. műhelyben a 10 mA-est érdemes használni.

MINŐSÉGA legkiválóbb, legjobb minőségű napelemek,
inverterek segítségével állítjuk össze napelem rendszerét.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar KFT

Előkészítjük az áramszolgáltató felé a betáplálási megállapodást és elkészítjük megrendelőinknek a pályázatokat.
Szakemberekkel, gyorsan és pontosan dolgozunk. Projektjeinkben mindennél fontosabbnak tartjuk a megegyezett határidőket. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésre. Ügyfélkörünk nagy része továbbajánlásból származik ami a munkánk színvonalát is tükrözi.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk akár Székelyudvarhelyről, akár az ország bármely pontjáról, eddig még mindenkivel meg tudtunk egyezni. 0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro