HomeDopuri de protecție

Pot salva vieți

Cum reiese și din nume, vorbim despre dopuri care pot salva vieți. Prin utilizarea lor poate fi evitată electrocutarea, care poate avea loc oricând pe șantiere, în locuințe sau oriunde.

Adaptor de protecție RCD01G
Descriere: dopurile de protecție sunt recomandate în special în zone industriale, fabrici de bere, sisteme de alimentare cu apă, șantiere și multe alte fabrici industriale.
Denumire: Adaptor RCD de protecție (releu FI).
Nr. tip: RCD01G – adaptor RCD impermeabil
Principiu de funcționare: dispozitivul supraveghează intensitatea curentului de fază și celui pe nul și dacă aceștia nu sunt identici – adică curentul se scurge altundeva – oprește imediat.

Releul este atât de rapid și sensibil încât persoana electrocutată nici nu simte pericolul la care este expus.
Releul FI nu protejează împotriva supraîncărcării! De asemenea, nu compensează nici izolația electrică adecvată. Sensibilitatea releului tip RCD01G este 30 mA, adică se desface la o scurgere de curent de acest nivel. Curent de aprox. 70 mA este deja fatal pentru om, prin urmare este ideal curent de 30 mA. 70 mA nu reprezintă o valoare precisă, putând fi fatală și o valoare mai mică, însă au supraviețuit și la efectul unei electrocutări mai mari. În consecință, selectarea nivelului de sensibilitate este foarte importantă, fiind recomandată utilizarea de curent de 30 mA în locuințe, iar în locuri mai specifice, precum ateliere se recomandă utilizarea curentului de 10 mA.

CALITATEMare parte din clientelă provine din referințe,
care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar SRL

Pregătim contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu energie electrică către furnizorul de electricitate și pregătim proiectele pentru clienții noștri. Lucrăm cu specialiști rapid și cu precizie, în cadrul proiectelor noastre considerăm cel mai important respectarea termenelor stabilite. Mare parte din clientelă provine din referințe, care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

Nu ezitați să ne contactați fie din Odorheiu Secuiesc, fie din orice punct al țării, vă asigurăm de întregul nostru sprijin.0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro