HomeTurbină de vânt

Turbină de vânt

Turbina eoliană reprezintă o structură, care utilizează și pune în mișcare rotativă energia vântului cu ajutorul unei construcții de palete. Energia eoliană este energie regenerabilă care este utilizată de motorul eolian (turbina eoliană). Turbina eoliană nu necesită întreținere specială, execuția sa fiind relativ ieftină. Este extrem de fiabilă și nu are efect dăunător asupra mediului.

Firma noastră, Hungary Solar comercializează și generatoare eoliene pentru alimentarea cu energie electrică 200w-3500w a caselor de vacanță, pensiunilor și cătunelor.

CALITATEMare parte din clientelă provine din referințe,
care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar SRL

Pregătim contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu energie electrică către furnizorul de electricitate și pregătim proiectele pentru clienții noștri. Lucrăm cu specialiști rapid și cu precizie, în cadrul proiectelor noastre considerăm cel mai important respectarea termenelor stabilite. Mare parte din clientelă provine din referințe, care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

Nu ezitați să ne contactați fie din Odorheiu Secuiesc, fie din orice punct al țării, vă asigurăm de întregul nostru sprijin.0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro