HomeTermeni și condiții

ACORD DE UTILIZAREA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Scopul principal al acestei reglementări este uniformizarea regulilor (aplicabile direct în toate statele Uniunii Europene), care să protejeze viața privată a persoanelor fizice, consolidarea dreptului la protecția datelor personale garantat persoanelor fizice ale căror date sunt prelucrate și crearea unui climat de încredere care să permită controlul asupra propriilor date.

Siguranța datelor dumneavoastră rămâne în continuare o preocupare primordială pentru noi.

Este în interesul nostru comun ca să asigurăm protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat.

Politica de prelucrarea datelor cu caracter personal aplicată de firma noastră, descrierea acțiunilor pe care le întreprindem pentru a respecta noile reglementări.

Vă rugăm să ne confirmați că doriți să primiți informări pe adresa de mail pe care am folosit-o și până acum. Informările noastre periodice sau ocazionale se trimit atunci când introducem noi produse, când se modifică o parte din prețuri, când organizăm pregătiri profesionale sau să vă oferim facilități suplimentare.

Vom putea trimite informații pe mail doar dacă veți autoriza aceasta, folosind link-ul de confirmare de mai sus.

Cu stimă,
Echipa Hungary Solar Srl

Nu ezitați să ne contactați fie din Odorheiu Secuiesc, fie din orice punct al țării, vă asigurăm de întregul nostru sprijin.0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro