HomeÎncălzire infraroșu

Jól tűrik az esetleges túlmelegedést

Az infra fűtőfilm ideális egyaránt padló, fal és mennyezet fűtésre. Használt fűtőelem a szén, melyet ezüst pasztával kombinálva rányomtatják egy hőszigetelő, tűzálló PET fóliára, majd ezekre rá kerül egy réz szalag és végezetül az egészre egy Laminex fólia.

Az így létrejött terméket egy erre a célra kialakított speciális kemencében magas hőmérsékletű hőkezelésnek vetik alá. A végeredmény egy rendkívül stabil, időtálló, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, energiatakarékos fűtőfilm.

Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően a fűtőfilmek jól tűrik az esetleges túlmelegedést, valamint kiválóan viselik a nagy súlyterhelésből származó nyomást.

Az öszetett termelési folyamatok részeként működő szigorú gyártástechnológiai ellenőrzéskenek és a körültekintően megválogatott alapanyagoknak köszönhetően garantálni tudjuk a legjobb minőségű fűtőfilmet Székelyudvarhelyen vagy akár egész Romániában.

A PET fóliára felhordott szén hőt, infravörös hullámokat valamint anionokat bocsájt ki. A kibocsájtott infravörös hullámok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyagcseréjét.

REFERINȚE

CALITATEMare parte din clientelă provine din referințe,
care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar SRL

Pregătim contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu energie electrică către furnizorul de electricitate și pregătim proiectele pentru clienții noștri. Lucrăm cu specialiști rapid și cu precizie, în cadrul proiectelor noastre considerăm cel mai important respectarea termenelor stabilite. Mare parte din clientelă provine din referințe, care reflectă nivelul calitativ înalt al lucrărilor noastre.

Nu ezitați să ne contactați fie din Odorheiu Secuiesc, fie din orice punct al țării, vă asigurăm de întregul nostru sprijin.0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro