HomeInfra fűtőfilm

Jól tűrik az esetleges túlmelegedést

Az infra fűtőfilm ideális egyaránt padló, fal és mennyezet fűtésre. Használt fűtőelem a szén, melyet ezüst pasztával kombinálva rányomtatják egy hőszigetelő, tűzálló PET fóliára, majd ezekre rá kerül egy réz szalag és végezetül az egészre egy Laminex fólia.

Az így létrejött terméket egy erre a célra kialakított speciális kemencében magas hőmérsékletű hőkezelésnek vetik alá. A végeredmény egy rendkívül stabil, időtálló, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, energiatakarékos fűtőfilm.

Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően a fűtőfilmek jól tűrik az esetleges túlmelegedést, valamint kiválóan viselik a nagy súlyterhelésből származó nyomást.

Az öszetett termelési folyamatok részeként működő szigorú gyártástechnológiai ellenőrzéskenek és a körültekintően megválogatott alapanyagoknak köszönhetően garantálni tudjuk a legjobb minőségű fűtőfilmet Székelyudvarhelyen vagy akár egész Romániában.

A PET fóliára felhordott szén hőt, infravörös hullámokat valamint anionokat bocsájt ki. A kibocsájtott infravörös hullámok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyagcseréjét.

REFERENCIÁK

MINŐSÉGA legkiválóbb, legjobb minőségű napelemek,
inverterek segítségével állítjuk össze napelem rendszerét.

https://www.hungarysolar.ro/wp-content/uploads/inner_professionals_04.jpg

Hungary Solar KFT

Előkészítjük az áramszolgáltató felé a betáplálási megállapodást és elkészítjük megrendelőinknek a pályázatokat.
Szakemberekkel, gyorsan és pontosan dolgozunk. Projektjeinkben mindennél fontosabbnak tartjuk a megegyezett határidőket. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akik nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésre. Ügyfélkörünk nagy része továbbajánlásból származik ami a munkánk színvonalát is tükrözi.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk akár Székelyudvarhelyről, akár az ország bármely pontjáról, eddig még mindenkivel meg tudtunk egyezni. 0745 – 584 104
office@hungarysolar.ro